יום שישי, 6 אוגוסט, 2021

תלמידי בית הספר האנתרופוסופי במטעי קיבוץ מעיין צבי צילום מעיין מזור

תלמידי בית הספר האנתרופוסופי הכפר הירוק בפעילות חברתית וחינוכית של קטיף אבוקדו

במסגרת שנת בר-מצווה, יצאו תלמידי כיתה ז’ בביה”ס האנתרופוסופי הכפר הירוק לפעילות חברתית וחינוכית של קטיף אבוקדו.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב skype
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תלמידי בית הספר האנתרופוסופי במטעי קיבוץ מעיין צבי צילום מעיין מזור

 

במסגרת שנת בר-מצווה, יצאו תלמידי כיתה ז’ בביה”ס האנתרופוסופי הכפר הירוק לפעילות חברתית וחינוכית של קטיף אבוקדו. התלמידים הגיעו למטעים של “חקלאי גרנות” בקיבוץ מעיין צבי, ולאחר הדרכה איך קוטפים אבוקדו, החלו לטפל ביבול האדיר והבשל שבמטע. 

היבול המדהים במטע מעיין צבי סיפק תשתית מופלאה לפעילות ובתום היום הצליחו התלמידים לקטוף עשרות קילוגרמים של אבוקדו טריים ואיכותיים, אשר נשלחו מהמטע לבית האריזה לאבוקדו של גרנות, משם יופצו לשווקים הסיטונאים ולרשתות המזון. 

לדברי אילון ברנס, מנהל תחום חקלאות ב”חקלאי גרנות”, “חקלאות בכלל וקטיף אבוקדו בפרט דורשים לא מעט. התמדה, חריצות, שקדנות וסבלנות הן רק חלק מהתכונות שחקלאי צריך כדי שתצמח תחת ידו הצלחה. אם חושבים על זה, סל כלים כזה יכול לעזור לכל אדם לנהל חיים בוגרים בצורה טובה יותר. שמחנו מאוד לארח את תלמידי המצווה במטעי קיבוץ מעיין צבי, והם עבדו בחריצות ראויה לציון והתנהגו למופת. אנו מאחלים לכל ברי- המצווה המון הצלחה בדרכם ואבוקדו לרוב”.

הגיבו לכתבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב skype
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
דילוג לתוכן