יום שלישי, 2 נובמבר, 2021

רביולי גבינות שמש פסטה ריקו | צילום: אסף אמברם

מתכון קייצי ומפנק לרגל הקיץ: רביולי גבינות שמש

חברת “פסטה ריקו”, החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה ואיכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל הקיץ והחופש הגדול מתכון של רביולי גבינות עשיר ומפנק, עם טוויסט של פירורי עגבניות מיובשות.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב skype
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רביולי גבינות שמש פסטה ריקו | צילום: אסף אמברם

חברת “פסטה ריקו“, החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה ואיכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל הקיץ והחופש הגדול מתכון של רביולי גבינות עשיר ומפנק, עם טוויסט של פירורי עגבניות מיובשות. השימוש במנה ברביולי גבינות איכותי מבית “פסטה ריקו”, עשוי מ-100% קמח דורום וגבינות איכותיות: ריקוטה, מסקרפונה וגראנה פדנו, מנה קלאסית שלא תוכלו להפסיק לאכול. המנה קלה ומהירה להכנה, ביס אחד ואתם באיטליה!

 

מצרכים (לכ-4 מנות):

רביולי במילוי גבינות פסטה ריקו | צילום: אסף אמברם
רביולי במילוי גבינות פסטה ריקו | צילום: אסף אמברם

1 חבילת רביולי גבינות של “פסטה ריקו” 100% קמח דורום

כף חמאה

כף שמן זית

1/4 כפית מלח, פלפל, אגוז מוסקט

לפירורי לחם מתובלים

1/2 כוס פירורי לחם

1/4 כוס ממרח עגבניות מיובשות

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים בסיר גדול מים מומלחים עד לרתיחה מלאה ומבשלים את הרביולי במשך כשתי דקות.
  2. במחבת ממיסים כף חמאה עם שמן זית. מוסיפים מעט מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים מעט ממי הבישול של הרביולי (כף) למחבת של החמאה המומסת ומאחדים את רוטב החמאה יחד עם הרביולי. 
  3. להכנת פירורי הלחם המתובלים: במחבת מפזרים פירורי לחם וממרח עגבניות מיובשות, מערבבים היטב עד לאיחוד הממרח ופירורי הלחם. 
  4. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים עם פירורי העגבניות המיובשות ופרמז’ן מגורד.

 

קיץ טעים ומהנה!

הגיבו לכתבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב skype
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
דילוג לתוכן