יום שלישי, 12 אוקטובר, 2021

פרחי בצק עלים וסלמי מעדני יחיעם. צילום: אריה ויסמין

מתכון: פרחי בצק עלים וסלמי

“מעדני יחיעם” מגישה מתכון טעים ויפיפה: פרחי בצק עלים וסלמי
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב skype
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פרחי בצק עלים וסלמי מעדני יחיעם. צילום: אריה ויסמין

חברת “מעדני יחיעם“, יצרנית הנקניקים והפסטרמות הישראלית המובילה, מגישה מתכון טעים וקל הכנה של פרחי בצק עלים ונקניק סלמי. המאפה מהיר הכנה ויכול להתאים לארוחת צהרים או ערב, או כתוספת מקושטת ויפה לאירוח. ניתן להכין עם הילדים כחלק מפעילות משפחתית, לא תאמינו עד כמה שזה טעים. 

פרחי בצק עלים וסלמי צרפתי של מעדני יחיעם. צילום: אריה ויסמין
פרחי בצק עלים וסלמי צרפתי של מעדני יחיעם. צילום: אריה ויסמין

מצרכים (לכ-12 יחידות):

150 גרם נקניק סלמי צרפתי של “מעדני יחיעם

סלמי צרפתי מעדני יחיעם. צילום: אריה ויסמין
סלמי צרפתי מעדני יחיעם. צילום: אריה ויסמין

1 ק”ג בצק עלים מופשר בהתאם להוראות היצרן

2-3 כפות חרדל דיז’ון

1 ביצה להברשה

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור ל- 180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. חותכים את עיגולי הנקניק לחצאים. 
  3. מרדדים את הבצק וחותכים לרצועות צרות יותר מחצאי הנקניק. 
  4. מורחים את רצועות הבצק בחרדל ומסדרים מעל את חצאי הנקניק, אחד בצמוד לשני, עם החלק המעוגל כלפי מעלה.

    מסדרים את חצאי הנקניק על רצועות הבצק ומגלגלים לפרח. צילום: אריה ויסמין
    מסדרים את חצאי הנקניק על רצועות הבצק ומגלגלים לפרח. צילום: אריה ויסמין
  5. מגלגלים כל רצועה ל”פרח”, מקפלים את הקצה כלפי מטה ומניחים בתוך תבנית שקעים. 
  6. מברישים בעדינות בביצה ואופים בין 25 ל- 30 דקות, או עד שהמאפים מזהיבים.
מברישים בביצה ואופים עד הזהבה. צילום: אריה ויסמין
מברישים בביצה ואופים עד הזהבה. צילום: אריה ויסמין

בתיאבון! 

הגיבו לכתבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב skype
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
דילוג לתוכן