יום שלישי, 2 נובמבר, 2021

השף דוד ביטון צילום ענת פייזר

“משק אחיה” והשף דוד ביטון מגישים: טרטר בר ים בשמן זית עם סלט ים תיכוני

יצרנית שמן הזית הישראלי המובחר “משק אחיה”, המתמחה בייצור שמן זית הנחשב לשמן הזית הטוב בישראל, מגישה לרגל ט”ו בשבט, יחד עם השף דוד ביטון, מנה נפלאה, צבעונית וחגיגית
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב skype
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השף דוד ביטון צילום ענת פייזר

טרטר בר ים בשמן זית עם סלט ים תיכוני צילום ענת פייזר.docx
טרטר בר ים בשמן זית עם סלט ים תיכוני צילום ענת פייזר

יצרנית שמן הזית הישראלי המובחר “משק אחיה“, המתמחה בייצור שמן זית הנחשב לשמן הזית הטוב בישראל, מגישה לרגל ט”ו בשבט, יחד עם השף דוד ביטון, מנה נפלאה, צבעונית וחגיגית, של טרטר בר ים בשמן זית, בסגנון סשימי, עם סלט ים תיכוני רענן ועשיר בטעמים. המנה קלה להכנה, מקסימה ביופייה, תקשט את שולחן החג ותהיה חגיגה אמיתית של הטבע. 

ט”ו בשבט שמח!

מצרכים (לכ-4 מנות): 

240 גרם דג בר ים טרי ללא עור וללא אדרות 

20 גרם שמן זית קורנייקי של “משק אחיה”  

4 מלפפון מיני 

2 עגבניות מגי קצוצות ללא קליפה וגרעינים 

4 צנוניות חתוכות לקוביות 

4 פרחי כרובית 

1 בצל סגול 

1/2 לימון

1 כף עירית קצוצה 

מעט עלי טימין

קורט מלח 

קורט פלפל שחור

טרטר בר ים בשמן זית קורנייקי צילום ענת פייזר.docx
טרטר בר ים בשמן זית קורנייקי צילום ענת פייזר.docx

מיץ מליים אחד 

1 כף שומשום קלוי 

אופן הכנה:

  1. פורסים את הדג לפרוסות דקות, בצורת חיתוך של סשימי. 
  2. במחבת ללא שמן קולים את השומשום עד להזהבה קלה. 
  3. חותכים את הירקות לפרוסות דקות, כולל את הלימון והבצל הסגול. מערבבים את הירקות בקערת נירוסטה ומוסיפים שמן זית, עירית, טימין, מיץ ליים וקורט מלח ופלפל שחור. 
  4. מוסיפים פנימה את פרוסות הדג ומערבבים. 
  5. מסדרים בצלחת הגשה פרוסות דג וסלט, יוצקים כף ממיצי הירקות, מפזרים את השומשום הקלוי מעל ומגישים. 

 

הגיבו לכתבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב skype
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
דילוג לתוכן