חברת Cloudflare העניקה לחברת פתרונות הענן הישראלית WideOps את התואר אלופת ההסמכות – Cloudflare Certification Champions לשנת 2020, הניתן לשותפים של Cloudflare המעסיקים צוות מקצועי שהשיג את מספר ההסמכות הגדול ביותר בכל שנה. את הפרס קיבל מאיר דניאל, מנכ”ל WideOps בכנס השותפים השנתי של החברה שנערך און ליין.
Cloudflare פיתחה ומשווקת פתרונות המגינים על יישומי אינטרנט ומאיצים אותם מבלי להוסיף חומרה, להתקין תוכנה נוספת או לשנות שורות קוד. נכסי אינטרנט בהם משולבת הטכנולוגיה של Cloudflare זוכים לכך שתנועת הווב שלהם תנותב באמצעות הרשת החכמה והלומדת של Cloudflare. כתוצאה מכך משיגים ארגונים שיפורים משמעותיים בביצועים וירידה במתקפות זדוניות.
אודות ווידאופס
WideOps הינה שותפה מובילה של חברת Cloudflare, המספקת פתרונות איכותיים לאבטחת סביבת הענן וליציבות אופטימלית. Cloudflare היא מובילה עולמית של פתרונות WAF ו- CDN ומהווה פתרון משלים ללקוחות Google Cloud ועננים ציבוריים נוספים.