יום שלישי, 2 נובמבר, 2021

אוזני המן מנוקדות של מימונס צילום דליה עובדת

חברת “מימונ’ס” מגישה לרגל פורים מתכון לעוגיות אוזני המן חגיגיות ומשמחות: אוזני המן מנוקדות

המתכון קל להכנה וניתן להכינו יחד עם הילדים ולהפוך את החגיגה למשפחתית ומהנה
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב skype
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אוזני המן מנוקדות של מימונס צילום דליה עובדת

ממרח בטעם חלוה צילום א.ל ייצור ושיווק
ממרח בטעם חלוה צילום א.ל ייצור ושיווק

מותג מוצרי האפייה המוביל בישראל מימונ’ס, בבעלות חברת תבליני מימון, מגיש יחד עם הקונדיטורית דליה עובדת, מתכון חגיגי ומיוחד לרגל פורים, של עוגיות אוזני המן מקוריות, מלאות צבע ושמחה, ובמגוון מליות טעימות במיוחד. המתכון קל להכנה וניתן להכינו יחד עם הילדים ולהפוך את החגיגה למשפחתית ומהנה. 

חג פורים שמח!

מצרכים (לכ- 15 אוזני המן): 

170 גרם קמח לבן רב תכליתי

100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

20 גרם שקד מולבן טחון    maimon’s 

60 גרם אבקת סוכר maimon’s 

1/3 כפית גרם מלח

1/2 ביצה
1/2 כפית צבע מאכל אדום/ירוק/צהוב/ כחול maimon’s
150 גרם מלית בטעם שוקולד/ קרם נוגט / מלית פרג/חלבה לאפייה maimon’s

שקד מולבן טחון מיימונס צילום א.ל ייצור ושיווק
שקד מולבן טחון מיימונס צילום א.ל ייצור ושיווק

אופן ההכנה:

  1. בקערה שמים קמח וחמאה. מפוררים את החמאה עם הקמח ויוצרים מעין מרקם של חמאה חולית. מוסיפים את אבקת השקדים ואבקת הסוכר וממשיכים לפורר ביחד לתערובת חולית.
  2. בקערה קטנה טורפים את הביצה עם המלח ויוצקים לתוך התערובת החולית. לשים עד לקבלת בצק אחיד.
  3. חותכים כמות של כף מהבצק עבור כל צבע ומוסיפים חצי כפית של צבע מאכל. לשים כל בצק מספר דקות עד שהבצק נצבע. מעבירים את הבצק הרגיל ואת הבצקים הצבועים לשקיות ניילון נפרדות ומצננים במקרר למשך כשעה.
  4. מוציאים את הבצק מהמקרר כרבע שעה לפני השימוש. מרדדים את הבצק לעלה בעובי 4 מ”מ. קורצים עיגולים.
  5. חותכים מהבצקים הצבעוניים חתיכות קטנות, אותן מגלגלים לכדור קטן ומועכים לצורת עיגול. מניחים 7-9 עיגולים קטנים על כל עיגול בצק שקרצנו. 
  6. הופכים את העיגולים, כך שהצד עם הנקודות כלפי מטה ומניחים כחצי כפית מלית לבחירתכם במרכז כל עיגול. ניתן לגוון עם מספר מליות. 
  7. סוגרים כל עיגול לצורת אוזן המן ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-10 דקות. מצננים היטב ומגישים.

הגיבו לכתבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב skype
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
דילוג לתוכן