יום ראשון, 10 אוקטובר, 2021

מלאווח בננה לוטי שף עומר מילר ואחוה צילום שניר סופגי גואטה

“אחוה” והשף עומר מילר מגישים מתכון חגיגי ומפנק לרגל יום המשפחה: מלאווח בננה לוטי

חברת “אחוה”, יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, בשיתוף עם השף עומר מילר (“טעים אש”), מגישים לרגל יום המשפחה מתכון חגיגי, קליל וטעים, שמזכיר ימים נעימים של חופש: מלאווח בננה לוטי
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב skype
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מלאווח בננה לוטי שף עומר מילר ואחוה צילום שניר סופגי גואטה

חברת “אחוה“, יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, בשיתוף עם השף עומר מילר (“טעים אש”), מגישים לרגל יום המשפחה מתכון חגיגי, קליל וטעים, שמזכיר ימים נעימים של חופש: מלאווח בננה לוטי. המתכון קל ומהיר הכנה, עם המאפה האהוב על כל המשפחה, מוגש בגרסה מתוקה של קינוח נפלא עם ממרח שומשום וקוקוס, שיהיה הפינוק המושלם ליום משפחתי מענג במיוחד.

ממרח שומשום וקוקוס אחוה צילום יעל האן
ממרח שומשום וקוקוס אחוה צילום יעל האן

יום המשפחה שמח!

מצרכים (ל-4 מנות)

4 יחידות מלאווח

2 כפות שמן

4 בננות 

לגנאש:

200 גרם שוקולד מריר 70%

1 חבילת שמנת מתוקה 38%

5 כפות חלב מרוכז

לקרמל:

4 כפות סוכר לבן

3 כפות מים

100 גרם חמאה 

1 כף רום

להגשה:

1/2 כוס שבבי קוקוס קלוי

1/2 כוס שומשום קלוי

4 כפות ממרח שומשום קוקוס של “אחוה” 

 

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הגנאש: בסיר קטן מניחים שוקולד מריר, שמנת מתוקה וחלב מרוכז ומחממים על להבה בינונית – נמוכה עד להמסה ואיחוד מוחלט.
  2. מכינים את הקרמל: שמים את הסוכר בסיר קטן ומוסיפים מים. מניחים על אש נמוכה עד להזהבה. כשהסוכר מתקרמל מוסיפים את הרום והחמאה.
  3. פורסים את הבננות לטבעות ומוסיפים לקרמל.
  4. מכינים את המלאווח: שמים מעט שמן על מחבת, מעליו מניחים את המלאווח למשך כשתי דקות מכל צד.
  5. מאחדים את הבננות ברוטב הקרמל עם גנאש השוקולד ומערבבים.
  6. להגשה: מסדרים כל מלאווח על צלחת, על כל אחד שמים רבע מכמות הבננות המקורמלות בגנאש השוקולד, מפזרים מעל חופן שבבי קוקוס ושומשום קלוי ומזלפים כף של ממרח שומשום וקוקוס. 

הגיבו לכתבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב skype
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
דילוג לתוכן